Speciale acties bij Imatek Solution in prov. Antwerpen

Korting op installatie verwarmingsketel door Imatek Solution

Tot maart 2022 strooien wij met kortingscheques. Wie voor maart 2022 een offerte aanvraagt of ons contacteert krijgt een gratis kortingscheque van 10% of € 320,- bij de plaatsing van een nieuwe verwarmingsketel. De korting op de installatie van de verwarmingsketel geldt ook nadien en u ontvangt de kortingscheque, conform de daarop weergegeven voorwaarden, snel in uw bus. Deze kortingscheque is enkel geldig voor offertes die bij Imatek Solution in Antwerpen werden opgevraagd.

verwarmingsketels

Korting op onderhoud verwarmingsketel door Imatek Solution

Tot maart 2022 geniet u niet alleen van een korting op de installatie van uw verwarmingsketel, maar ook van een korting op het onderhoud van uw verwarmingsketel. De korting op het onderhoud van uw verwarmingsketel is van toepassing op afspraken die voor maart 2022 worden geboekt en geldt ook bij het gecombineerd onderhoud van verwarmingsketels.

  • Korting op onderhoud verwarmingsketel op gas: betaal € 88,- in plaats van € 130,- 

  • Korting op onderhoud verwarmingsketel op mazout: betaal € 110,- in plaats van € 177,- 

  • Korting op gecombineerd onderhoud verwarmingsketel: betaal € 75,- in plaats van € 115,-

Het hele jaar door acties bij Imatek Solution

Zijn bovenstaande acties verlopen? Geen zorgen, want het hele jaar door rekent u op scherpe prijzen en acties van Imatek Solution en onze partners. Dit gaat van extra scherpe prijsvoorwaarden tot handige kortingscheques die u ook later mag verzilveren. Houd deze website in de gaten en mis geen enkele actie van Imatek Solution in Antwerpen.

VRAAG JE OFFERTE NU!

Vraag vandaag nog een offerte aan en geniet automatisch van lopende acties bij Imatek Solution